woensdag 27 juni 2018

Dag 3: Het visserijmuseum

Hallo allemaal!
Iedereen heeft een rustige nacht achter de rug en is met een goed humeur opgestaan! Joepie!
We trokken met z'n allen naar Oostduinkerke naar het visserijmuseum. Nadien konden we niet snel genoeg terug in 'Ter Helme' zijn, want het waren frietjes met vol-au-vent. LEKKER!!!!
Woensdagnamiddag stond gepland als een rustige, vrije namiddag. Daar hebben we dus volop van genoten: we namen ons strandspeelgoed en schoppen mee en leefden ons uit op het strand en in de duinen. Juf Jolien en juf Nikki kwamen ons vergezellen. We hadden allen een heel fijne namiddag en maken er vanavond eens een rustig avondje van. We gaan onze kaartjes schrijven en spelletjes spelen...

PS: jullie ingediende papieren van de mutualiteit i.v.m. de tegemoetkoming kan je bij Carine afhalen op vrijdagochtend. Indien dit niet lukt, kan je er altijd in september ook om gaan, geen enkel probleem.


3 opmerkingen:

 1. Ziet er daar fantastisch uit! Geniet nog maar een beetje want zal vlug voorbij zijn...Dikke pluim voor de begeleiders! Grtjs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw, wat ziet het er daar weer allemaal superleuk uit. Iedereen lijkt zich goed te amuseren. Het is fijn om zoveel lachende snoetjes te zien.
  Morgen garnalenvisser! mmm, lekker. Allemaal eens proeven hoor van die delicatesse.
  En hoe gaat het met de juffen? Al een paar zware, vermoeiende dagen achter de rug? =)
  Als ik die foto's bekijk heb ik echt wel heimwee hoor.
  Maak er nog een paar fijne dagen van, de zon blijft alvast van de partij

  vele groetjes,
  juf Lieve

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, wat is dat daar een leuke tijd; zulke drukke bezigheden; men zal veel bijgeleerd hebben en genoten van de klasgenoten; het is een super weertje; geniet er nog maar wat van vandaag, want morgen mag de valies weeral gepakt worden. Groetjes aan jullie allen, en vooral dikke kus voor Remco Limpens, van zijn Pépé en Nona.

  BeantwoordenVerwijderen